Booooorn to be wiiiiiild!

Lyssnade på många nostalgilåtar igår och imorse, eller nostalgi, det är från början när man nyss hade skaffat spotify, dom första gyllene listorna! Snacka om underbart! Låtarna är på riktigt mums och om dom tar bort gratisversionen så kommer en tår rulla ner för min kind.

Har sovit som en potatis inatt, det är iallafall så det känns. För att jag tror inte dom sover, för dom växer och vrider på sej och tror att dom har försovit sej hela tiden tills klockan ringer och dom rycks upp! Iallafall så var jag pig imorse, duschen tog bara ca 25 minuter (rekord nästan!) och sen smink, kläder och hår. När jag kom till jobbet med fem minuter tillgodo så var min hår inte platt längre, länge leve sommaren ;)

Idag ska jag eventuellt få träffa Melwin, ska bli roligt! :D Han har blivit så stor och Ingemar kom in till mej och sa att han ville träffa mej, jag bara YEY! :D
Sen ska jag försöka träffa små vita bebisar som har öppnat ögonen! Sen så denna vecka e de bio och eventuellt kurs imorn om jag vågar och orkar ta ledigt.. Och får någon med mej..

Fick dessutom ett ryck imorse och i bilen ligger alla täckbyxor, vinterjackor, halsdukar, vantar, mössor osv som jag hittade! Hem till mami och papi ska det, i väntan på nästa kalla årstid!
Förövrigt är lägenheten fortfarande kaos, men det här var ett minimalt steg i rätt riktning :)

Och glömde jag nämna det, ja hade en finfin helg med vin, vänner, ledighet, brännboll och eld! Gillas och sommaren känns lovande! :)

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0